A szállítási költség a kiválasztott szállítási és fizetési módtól függ, 0-1600 Ft között. Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti megrendelés esetén.

BELFÖLDI szállítási díjak:

A szállítást a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata, a FoxPost és az Express One futárszolgálat végzi.

A következő táblázat foglalja össze a különféle szállítási díjakat (Érvényes 2018 május 15-től):

Előre fizetéssel Utánvéttel
MPL futárszolgálat PostaPont 990 Ft 1500 Ft
MPL / Express One házhoz szállítás 1090 Ft 1600 Ft
FoxPost csomagautomata 8000 Ft alatti rendelésnél
800 Ft nem választható
FoxPost csomagautomata 8000 Ft feletti rendelésnél
0 Ft nem választható
  • MPL futárszolgálat házhoz szállítás: a feladást követő 2 munkanapon várható a termék érkezése.Házhoz kézbesítés: a posta alkalmazottja viszi ki a megrendelésben megadott címre.
  • MPL PostaPont: Több, mint 2500 Postapont közül választhatsz, fizethetsz előre és utánvéttel is.
  • FoxPost: csomagautomaták a nagyobb városok bevásárló központjaiban találhatók, használd a térképes keresőt, hogy megtaláld a legközelebbit.

Ingyenes házhoz szállítás:
– az egész ország területén 20.000 Ft feletti megrendelésnél.
– FoxPost-os szállítás és előre fizetés esetén Merula kehely vásárlásakor átvállaljuk  a szállítási költséget

Személyes átvétel:

– Kozármislenyben előzetes egyeztetés után (tel: 30/ 68 33 557, 30/ 9636395, 72/ 370 767. Cím: Zrínyi u. 26.).

– Pécsen a Kismama Módi üzletben (Rákóczi út 46. Kereskedők Háza)


Szállítási határidők (belföldön):

A raktáron lévő termékeket  a megrendelést követő munkanapon, illetve ha 14 óráig beérkezik a megrendelés, akkor még aznap elküldjük. A futárszolgálat a 2 munkanapon belül szállítja ki.

Ha nincs raktáron a termék, 24 órán belül elküldünk e-mailen egy visszaigazolást, hogy mikorra tudjuk vállalni a szállítást.


Fizetési módok:

A webáruházban megrendelt termékeket kifizetheted utánvéttel (a futárnak kell fizetni az áru átvételkor), banki átutalással (előreutalást kérünk, a terméket a pénz beérkezése után postázzuk), on-line bankáártyával a Barion-on keresztül, illetve személyes átvétel esetén készpénzben.


Tudnivalók a különböző szolgálatatásokról:

MPL Futárszolgálat (a Magyar Posta Logisztikai Üzletágának futárszolgálata) / Express One futárszolgáalt:

  • NINCS telefonos egyeztetési lehetőség. A futárszolgálat a kézbesítés napján elektronikus előrejelzést küld a rendeléskor megadott mobilszámra. Ha nem tudják kétszeri kísérlet után sem kézbesíteni, leadják a legközelebbi csomagelosztó postán, ott lehet átvenni.
  • Garantált kézbesítési határidő: max. 48 óra (szállítás csak munkanapokon, illetve pótdíj ellenében szombaton)
  • Értékgarancia
  • Internetes nyomonkövetés
  • Kétszeri kézbesítési kísérlet

FoxPost átvétel:

  • A feladás után e-mailt küldünk, a FoxPost pedig sms-ben küldi el a nyitókódot, amikor az automatába teszik a csomagot.

 

Egyéb tudnivalók:

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét, és az átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége és a visszaszállítás díja is őt terheli.